Organisatie Raad van Bestuur


De raad van bestuur (RvB) bestaat uit Pascale Voermans en Ed Berends en bepaalt het algehele beleid van SGE. Daarbij gaat het onder andere om de strategische koers, de missie en de ambitie van SGE. Dit alles in relatie tot maatschappelijke, politieke en financiële ontwikkelingen.

 Mevr. drs. P.J.W.M. (Pascale) Voermans

Voorzitter Raad van Bestuur

 Drs. E.R.J. (Ed) Berends
Lid Raad van bestuur 

Pascale Voermans is sinds 1 september 2017 voorzitter van de Raad van Bestuur. Zij heeft een ruime ervaring in de (eerstelijns) zorgsector. Van 2009 tot haar start bij SGE was zij achtereenvolgens manager zorginkoop eerstelijnszorg en manager zorginkoop medisch specialistische zorg bij zorgverzekeraar Menzis. 

"
De uitdaging in de zorg is de komende jaren meer te doen met minder mensen en middelen. Dat is geen bedreiging maar een kans om echt veranderingen door te voeren: in hoe we zorg leveren, in hoe we gezondheid bevorderen en in hoe we samenwerken."

               

Ed Berends is huisarts en is sinds 1 september 2012 lid van de raad van bestuur van SGE. Ed is sinds 1 mei 1988 werkzaam bij SGE. Voordat hij lid raad van bestuur werd was hij 10 jaar centrummanager van SGE Stratum. Ed is de inspirator om kwaliteit van de geïntegreerde zorg te verbeteren waarbij de focus ligt op patiëntparticipatie en communicatie.

"De grote uitdaging waar we als SGE voor staan is om in het veranderende zorglandschap persoonlijke, patiëntgerichte zorg te (blijven) bieden met oog voor dat wat de buurt, de wijk en de stad nodig heeft. Dit alles goed organiseren is de opdracht voor ons; voor nu, maar zeker ook voor de toekomst."


 

 


 Ik ben Anton van den Bosch, sinds 2003 werkzaam als fysiotherapeut en in 2013 heb ik mijn Master Sportfysiotherapie behaald. 

Naast mijn specialisatie op sportgebied ben ik aangesloten bij ClaudicatioNet. Een netwerk voor mensen met etalagebenen.

Voorafgaand aan mijn opleiding fysiotherapie heb ik gestudeerd aan het C.I.O.S. te Sittard. Daar behaalde ik mijn licenties tennisleraar A en B en mijn fitnessdiploma’s A en B.

Naast mijn werkzaamheden als (sport-)fysiotherapeut heb ik jarenlang tennistrainingen gegeven en momenteel verzorg ik de fysieke trainingen voor een aantal veelbelovende jonge tennisspelers en begeleid ik hen op medisch gebied.

               Ik ben Bas Doomen, sinds 2005 werkzaam voor SGE als fysiotherapeut en sinds 2008 afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut.

Naast mijn werkzaamheden als sportfysiotherapeut ben ik sinds 2013 ook gecertificeerd Dry Needle therapeut. Dit is een techniek waarbij men (afgeleide) pijn en stijfheid als gevolg van spierproblematiek aanpakt middels het inbrengen van een (acupunctuur) naald.

Als (para) medisch begeleider in de sport ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de waterpolo- en verschillende vechtsporten. Verder was ik tijdens mijn studie fysiotherapie werkzaam als fitnessinstructeur, met name gericht op het begeleiden bij kracht- en revalidatie training. 


 

Uitgelicht
MedGemak app
MedGemak app
Geplaatst: 28 juni 2019

Vanaf nu kunt u gebruikmaken van de MedGemak-app! Deze app is gekoppeld aan het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app op uw smartphone kunt u nu nog eenvoudiger online een afspraak maken, vragen stellen aan uw zorgverlener en herhaalrecepten bestellen voor uw medicatie. Waar en wanneer het u uitkomt!

Vacature nieuws! / Vacancy news!
Vacature nieuws! / Vacancy news!
Geplaatst: 27 juni 2019

We zijn op zoek naar diverse zorgprofessionals om onze teams te komen versterken. Klik op dit bericht voor onze vacatures! SGE is always looking for enthusiastic, motivated employees. We currently have several vacancies. Do you speak Dutch and are you interested in a job in healthcare? Click on 'vacancies' and send your application directly online.

Klachten door de processierups? / Complaints due to the processionary caterpillar?
Klachten door de processierups? / Complaints due to the processionary caterpillar?
Geplaatst: 25 juni 2019

In de zomermaanden komt de eikenprocessierups voor. Contact met de brandharen kan diverse klachten veroorzaken. Lees hier voor meer informatie en adviezen. The oak processionary caterpillar is fully active. Coming in contact with the stinging hairs can cause various complaints. You can read more about this in this article.