Het advies is nog steeds om niet zomaar naar het centrum te komen. Neem altijd eerst telefonisch contact op. In de centra wordt 1,5 meter afstand gehanteerd. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren wij, zeker nu, gebruik te maken van de digitale mogelijkheden van het centrum. Via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net of de MedGemak app kunt u een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts gemakkelijk online regelen, zoals een vraag stellen via een e-consult, de uitslag zien van een (bloed)onderzoek of een herhaalrecept aanvragen.

 

Vanaf juli kunt u ook uw medische dossier zelf inzien op uw eigen computer of smartphone. U ziet dan bijvoorbeeld adviezen van de huisarts, de uitslag van onderzoeken en de lijst met uw medicijnen. U kunt ook hiervoor gebruik maken van MijnGezondheid.net (MGn) of de MedGemak app.

OPEN-Infographic.pdf

OPEN-Infographic-2.pdf

Wilt u meer informatie, toelichting of instructie over MijnGezondheid.net of de MedGemak App? Klik op de onderstaande link.

MijnGezondheid.net (MGN) en de MedGemak-app

For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Delen

Informatie

Geplaatst
30 juli 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Zelfmanagement
Uitgelicht
Griepvaccinatie en corona
Griepvaccinatie en corona
Geplaatst: 14 september 2020

De griepvaccinatie wordt dit jaar door corona op een andere manier georganiseerd.

Corona
Corona
Geplaatst: 11 september 2020

De besmettingen in Nederland nemen toe. Hierdoor vragen wij nogmaals uw medewerking.

Geef uw mening over de huisartsenzorg in SGE Woensel
Geef uw mening over de huisartsenzorg in SGE Woensel
Geplaatst: 18 augustus 2020

Om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren is uw mening erg belangrijk. Wij vragen u daarom om voor ons de vragenlijst in te vullen die u te zien krijgt als u op 'Lees meer' klikt. Het zal u ongeveer 5 à 10 minuten kosten per lijst. U kunt ervoor kiezen alleen de lijst met vragen over uw eigen huisarts in te vullen, of om uw mening te geven over het gezondheidscentrum als geheel. Beide vragenlijsten invullen mag natuurlijk ook. De vragenlijsten worden geheel anoniem verwerkt. Alvast onze hartelijke dank. Met vriendelijke groet, Huisartsen team SGE Woensel

Online uw medische gegevens bekijken
Online uw medische gegevens bekijken
Geplaatst: 30 juli 2020

Het advies is nog steeds om niet zomaar naar het centrum te komen. Neem altijd eerst telefonisch contact op. In de centra wordt 1,5 meter afstand gehanteerd. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren wij, zeker nu, gebruik te maken van de digitale mogelijkheden van het centrum.

Verstandig zonnen
Verstandig zonnen
Geplaatst: 30 juli 2020

Met mooi weer is het belangrijk verstandig te zonnen! Wij hebben (in samenwerking met Thuisarts) tips voor u op een rij gezet.

Volg je zorg
Volg je zorg
Geplaatst: 29 juli 2020

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan als u plotseling op de huisartsenpost of Spoedeisende Hulp zit: Volg je zorg!