For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Wist u dat SGE gaat stoppen met het herhaalformulier? U kunt nu gebruik maken van MijnGezondheid.net en de MedGemak-app.

SGE heeft besloten om te gaan stoppen met het aanbieden van de mogelijkheid een herhaalrecept aan te vragen met het voor u bekende digitale formulier. Het formulier vinden we niet meer geschikt, aangezien het foutgevoelig is en het niet voldoet aan de moderne eisen van deze tijd.

Hiervoor in de plaats kunt u uw herhaalrecepten aanvragen in het veilige patentportaal MijnGezondheid.net of in de daarbij horende MedGemak App. Door in te loggen met uw DigiD met sms (of DigiD App) beschikt u in deze omgeving ook over andere online diensten van dit portaal, zoals digitaal uw huisarts raadplegen, uw labuitslagen inzien, delen van uw medisch dossier raadplegen of het maken van een afspraak met de huisartsenpraktijk. Zo kunnen wij u nog beter van zorg voorzien op het moment dat het u uitkomt.

Wij vragen u dan ook om van dit portaal gebruik te gaan maken.

Meer informatie vindt u op www.sge.nl/MedGemak

Delen

Informatie

Geplaatst
9 november 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Patiëntenbelangen, Zelfmanagement
Uitgelicht
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
Geplaatst: 17 januari 2022

Heeft u in de afgelopen 5 jaar een hartaandoening gehad en wilt u een bijdrage leveren aan het beter maken van de hartzorg? Dan nodigen wij u graag uit om met ons samen te werken als deelnemer patiëntpanel voor verbetering van de hartzorg.

Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Geplaatst: 29 december 2021

Heeft u via SGE een boosterprik gehad? U kunt dan binnenkort een vaccinatiebewijs in uw CoronaCheck-app uploaden. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Boostervaccinatie
Boostervaccinatie
Geplaatst: 23 december 2021

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers.

SGE wenst u fijne feestdagen!
SGE wenst u fijne feestdagen!
Geplaatst: 23 december 2021

SGE wenst u en uw dierbaren fijne en warme feestdagen en bovenal een gezond 2022! SGE wishes you and your loved ones a lovely holiday and above all a healthy 2022!

SGE leidt op!
SGE leidt op!
Geplaatst: 22 december 2021

SGE, DOH Zorggroep en SUMMA college slaan de handen ineen om studenten gezamenlijk op te leiden.

Gewijzigde sluitingstijden Apotheek
Gewijzigde sluitingstijden Apotheek
Geplaatst: 20 december 2021

Op Kerstavond (24 december) en Oudjaarsavond (31 december) sluit uw SGE Apotheek om 16.00 uur. De afhaalautomaten blijven wel na deze tijd open. On Christmas Eve (24 December) and New Years Eve (31 December) the SGE Apotheek closes at 4 pm. The pick-up machines will remain open.