Bent u een COVID-19 patiënt of ex-patiënt? En wilt u TU Eindhoven helpen het herstel van COVID-19 patiënten te verbeteren? Vul dan onderstaande enquête in. Namens TU Eindhoven, alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Enquête herstel COVID-19 patiënten

Om de kwaliteit van de zorg voor patiënten met corona te verbeteren is uw ervaring erg belangrijk. Het doel van TU Eindhoven is om de zorg op afstand (monitoring en behandeling) te verbeteren voor COVID-19 patiënten, zodat meer patiënten thuis kunnen herstellen.

Wanneer patiënten thuis kunnen herstellen vermindert het risico op besmetting, de overmatige druk waar ziekenhuizen en zorgpersoneel mee worden geconfronteerd. Daarbij zorgt thuis herstel ervoor dat patiënten in een bekende, vertrouwde en comfortabele omgeving kunnen herstellen, iets wat ook kan zorgen voor een sneller herstel.

Veel is nog onduidelijk over COVID-19, maar het is steeds meer bekend dat COVID-19 in veel gevallen een langdurig effect heeft op de gezondheid. Door de diversiteit van de klachten en onzekerheid over de gevolgen is het van belang dat deze patiënten goed gemonitord en behandeld kunnen worden.

Deelname
Deelname aan de enquête duurt ongeveer 10-15 minuten. De antwoorden uit de enquête, zullen worden gebruikt om meer te weten te komen over het herstel van COVID-19 patiënten. Ook wil TU Eindhoven weten in hoeverre patiënten openstaan voor het gebruik van technologie om het thuis herstel te verbeteren. Deze informatie zal TU Eindhoven helpen bij hun missie om een oplossing te creëren waarmee patiënten thuis beter kunnen herstellen, terwijl ze de zorg ontvangen die ze nodig hebben.

Contact
Neem bij vragen alstublieft contact met TU Eindhoven op via: recoverathome@tue.nl. Bezoek ons op LinkedIn voor de laatste updates over het project!


Delen

Informatie

Geplaatst
27 november 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Patiëntenbelangen
Uitgelicht
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
Geplaatst: 17 januari 2022

Heeft u in de afgelopen 5 jaar een hartaandoening gehad en wilt u een bijdrage leveren aan het beter maken van de hartzorg? Dan nodigen wij u graag uit om met ons samen te werken als deelnemer patiëntpanel voor verbetering van de hartzorg.

Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Geplaatst: 29 december 2021

Heeft u via SGE een boosterprik gehad? U kunt dan binnenkort een vaccinatiebewijs in uw CoronaCheck-app uploaden. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Boostervaccinatie
Boostervaccinatie
Geplaatst: 23 december 2021

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers.

SGE wenst u fijne feestdagen!
SGE wenst u fijne feestdagen!
Geplaatst: 23 december 2021

SGE wenst u en uw dierbaren fijne en warme feestdagen en bovenal een gezond 2022! SGE wishes you and your loved ones a lovely holiday and above all a healthy 2022!

SGE leidt op!
SGE leidt op!
Geplaatst: 22 december 2021

SGE, DOH Zorggroep en SUMMA college slaan de handen ineen om studenten gezamenlijk op te leiden.

Gewijzigde sluitingstijden Apotheek
Gewijzigde sluitingstijden Apotheek
Geplaatst: 20 december 2021

Op Kerstavond (24 december) en Oudjaarsavond (31 december) sluit uw SGE Apotheek om 16.00 uur. De afhaalautomaten blijven wel na deze tijd open. On Christmas Eve (24 December) and New Years Eve (31 December) the SGE Apotheek closes at 4 pm. The pick-up machines will remain open.