Beste mensen,

Aan alle mooie dingen komt vroeg of laat een einde. Zo ook aan mijn werkzaamheden als huisarts. Op 30 mei 2018 zal ik mijn laatste spreekuur houden. Dan ga ik, na 36 jaar, stoppen met het huisartsenvak. Wij hebben in mevrouw De Haan en mevrouw Scheel twee enthousiaste opvolgers gevonden. In de komende maanden kunt u al kennis met ze maken. Ik heb er veel vertrouwen in dat zij de zorg voor uw gezondheid op een goede manier over gaan nemen.

Dit afscheid roept tegenstrijdige gevoelens bij mij op. Enerzijds verheug ik mij op de tijd die komt: ik zal dan de ruimte hebben voor al die dingen waar ik nu niet of onvoldoende aan toekom, zoals lezen, zeilen, fietsen en familie bezoek. Anderzijds zal ik het werk wel gaan missen en naast het werk ook degenen met wie ik samengewerkt heb. Maar het meest zal ik de contacten met mijn patiënten missen, met u dus. De verhalen en geschiedenissen die u mij toevertrouwd hebt, de gebeurtenissen en belevenissen (treurig of blij) die ik met u heb mogen meemaken. Ik neem bij mijn afscheid ‘een boek vol verhalen’ mee, warme herinneringen, een rijk bezit. Als u daar nog een bijdrage aan wilt leveren, bijvoorbeeld in de vorm van bepaalde herinneringen of een anekdote over dingen die wij samen hebben meegemaakt, dan zou ik het fijn vinden als u die op zou willen schrijven. Bij het afscheid zal er iemand zijn om eventuele brieven of teksten in ontvangst te nemen. Zo zou er een bundel verhalen kunnen ontstaan waar ik bijzonder blij mee zal zijn.

Rest mij nog de wens uit te spreken, dat het u allen goed gaat en in de toekomst goed zal blijven gaan. Mogelijk zie ik u nog in de komende maanden, zodat wij persoonlijk afscheid kunnen nemen.

In de tweede helft van mei kunt u een afspraak maken op een ‘afscheidsspreekuur’. Als u die dagen niet in de gelegenheid bent om dan een afspraak te maken, bent u van harte uitgenodigd om op de afscheidsreceptie te komen. Vermoedelijk zal dat zijn op donderdag 31 mei, op een nader te bepalen tijd en plaats. U kunt dan ook kennismaken met mevrouw De Haan en mevrouw Scheel. De aankondiging van de receptie zal gedaan worden in SGE Woensel, op de website en via onze nieuwsflits.

Met vriendelijke groeten,

H.W. van der MinneDelen

Informatie

Geplaatst
7 maart 2018

Onderwerp(en)
Uitgelicht
Lente!
Lente!
Geplaatst: 21 maart 2019

Lente: de perfecte tijd om weer meer naar buiten te gaan! Pak weer wat vaker de fiets en eet lekker gezond met veel fruit en groenten.

Stoppen met roken
Stoppen met roken
Geplaatst: 18 maart 2019

Een groepstraining 'Stoppen met Roken' volgen waarbij 82% van de deelnemers na afloop rookvrij is? Lees hier dan verder!

Openingstijden
Openingstijden
Geplaatst: 15 maart 2019

Vorig jaar vroegen we u een korte vragenlijst in te vullen over onze openingstijden. SGE vindt het belangrijk dat de dagen en tijden waarop u bij ons terecht kunt in het gezondheidscentrum aansluiten bij uw behoeftes. We waren benieuwd of u tevreden bent met onze huidige openingstijden of dat u bijvoorbeeld liever vroeger in de ochtend, ’s avonds of in het weekend wilt afspreken. Veel mensen vulden de enquête in. Bedankt dat u hiervoor de moeite nam! Graag informeren we u over de uitkomsten.

Uw medicijn niet beschikbaar?
Uw medicijn niet beschikbaar?
Geplaatst: 11 maart 2019

Er is de laatste tijd veel aandacht in de media over medicijntekorten. In dit artikel leggen we u graag uit hoe dit komt en wat u zelf kunt doen om niet zonder medicijnen te zitten. There has been a lot of media attention lately about shortages of medicines. In this article we explain what causes this.

Week zorg en welzijn
Week zorg en welzijn
Geplaatst: 11 maart 2019

Tijdens de week van zorg en welzijn kunt u in de regio bij diverse werkgevers terecht om te zien of werken in de zorg iets voor u is!

3 belangrijke veranderingen
3 belangrijke veranderingen
Geplaatst: 8 maart 2019

Sinds 1 januari 2019 zijn er 3 belangrijke dingen veranderd in de kosten en vergoeding van medicijnen. In dit artikel vertellen we u er graag meer over. Since the 1st of January, three important things have changed in the costs and reimbursement of medicines. In this article we would like to tell you more about these changes.