Please scroll down for english

De eHealth Meetlat is een onafhankelijk onderzoek van Zorgbelang Brabant | Zeeland naar de digitale diensten van zorgverleners. Welke ziekenhuizen, GGz-instellingen, huisartsen en VVT-organisaties (verpleeg-, verzorg- en thuiszorginstelling) zijn het meest vooruitstrevend in het aanbieden van eHealth-basisdiensten?

De huisartsen van SGE zijn op de eerste plaats geëindigd i.v.m. het aanbod van de online diensten. Klik hier om de online diensten van onze huisartsen te bekijken.  

Bekijk hier alle resultaten van de eHealth Meetlat.


English

The eHealth Checker is an independent survey under Zorgbelang Brabant | Zeeland about the digital services of health care providers. Which hospitals, GGZ institutions, general practitioners and VVT organizations (nursing, care and home care institution) are most progressive in offering eHealth basic services?

The GPs of SGE have been ranked on the first place regarding the range of online services.

Click here to view the online services of our GPs

View here all the results of the E Health Checker (in dutch only).


Translated by Chaitali SenguptaDelen

Informatie

Geplaatst
12 februari 2019

Onderwerp(en)
Algemeen, Zelfmanagement
Uitgelicht
Tussenstand Stoptober SGE, stopt u mee?
Tussenstand Stoptober SGE, stopt u mee?
Geplaatst: 22 oktober 2019

De maand oktober is over de helft, zo ook de campagne: Stoptober SGE, stopt u mee? Hoog tijd voor een tussenstand! Lees het hier.

Uitnodiging informatie avond OCA
Uitnodiging informatie avond OCA
Geplaatst: 11 oktober 2019

Op woensdag 13 november 2019 wordt er een cliënten informatie avond georganiseerd door OCA Eindhoven. Het doel? Het vergroten van uw kwaliteit van leven.

Oktober = Stoptober SGE, stopt u mee?
Oktober = Stoptober SGE, stopt u mee?
Geplaatst: 1 oktober 2019

SineFuma verzorgt voor SGE de groepstraining: “Rookvrij! Ook jij?”. SGE zet zich in voor de gezondheid van alle Eindhovenaren en stoppen met roken geeft een enorme gezondheidswinst. Daarom gaan we dit najaar inzetten op de meest effectieve manier van stoppen met roken: groepstraining. SineFuma provides group training for SGE: “Quit smoking! You too?". SGE is committed to the health of everyone in Eindhoven and quitting smoking is a huge health gain. That is why this autumn, we are going to focus on the most effective way to quit smoking: with a group training.

Werken in het gezondheidscentrum?
Werken in het gezondheidscentrum?
Geplaatst: 30 september 2019

Nieuwsgierig hoe het is om als huisarts in een gezondheidscentrum te werken? SGE huisartsen Tamara van Eerd en Lieke Sanders vertellen het u!

Data griepvaccinatie
Data griepvaccinatie
Geplaatst: 24 september 2019

Heeft u een brief ontvangen met een uitnodiging voor de griepprik? In dit bericht staan de data ook nog een keer voor u op een rij.

Groot Eindhoven pakt Stoptober SGE op!
Groot Eindhoven pakt Stoptober SGE op!
Geplaatst: 23 september 2019

Groot Eindhoven heeft onze Stoptober campagne opgepakt. Nieuwsgierig? Lees het artikel hier. Groot Eindhoven has taken up our Stoptober campaign. Are you curious to know more? Read the article here.