Uitgelicht
U kunt het: stoppen met roken!
U kunt het: stoppen met roken!
Geplaatst: 18 januari 2018

Dinsdag 20 februari a.s. start er een nieuwe groepscursus 'Stoppen met roken'. Aanmelden kan nog!

Milde griepepidemie
Milde griepepidemie
Geplaatst: 28 december 2017

Er is officieel een griepepidemie. Het is een milde griepepidemie. De meeste mensen zijn er met een paar dagen rust, voldoende drinken en zo nodig pijnstillers weer bovenop. Doe hier de griepcheck! Officially there is a flu epidemic in the Netherlands. Mainly, it is a mild flu epidemic. Most people do recover after a few days of rest, sufficient drinking and, if necessary painkillers. Do you think you might have the flu? Take the flu test!

Fysiotherapie bij artrose knie & heup in 2018
Fysiotherapie bij artrose knie & heup in 2018
Geplaatst: 27 december 2017

Heeft u artrose aan knie en/of heup? Dan kunt u met ingang van 1 januari 2018, indien noodzakelijk, maximaal 12 behandelingen fysiotherapie vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Dit geldt zowel voor mensen met als zonder aanvullende verzekering voor fysiotherapie.

E-health bij u in de buurt
E-health bij u in de buurt
Geplaatst: 22 december 2017

E-health, ofwel online diensten in de zorg, wordt steeds vaker aangeboden. Wat is er eigenlijk mogelijk bij u in de buurt, en hoe kunt u daar gebruik van maken? De zorggroepen SGE en DOH laten u samen met Zorgbelang Brabant graag de mogelijkheden zien in een inspirerende bijeenkomst tijdens de landelijke e-health week 2018.

Rookvrij in 2018, u ook?
Rookvrij in 2018, u ook?
Geplaatst: 30 november 2017

Dit jaar nog stoppen met roken? Dat kan! Onze groepstraining start dinsdag 12 december a.s. Aanmelden kan via de link in dit bericht. Veel succes!

Verkoudheid: wat te doen?
Verkoudheid: wat te doen?
Geplaatst: 28 november 2017

Verkoudheid is een ontsteking van het slijmvlies in de neus, de bijholten en de keel. Een gewone verkoudheid beperkt zich dus niet tot de neus. Meestal gaat een verkoudheid vanzelf over.