Zelf aan de slag Praten met lotgenoten


Heeft u last van iets of heeft u een probleem dat u meer bezig houdt dan u lief is? Dan kan praten met een lotgenoot helpen. Via de stichting Zelfhulp Netwerk kunt u direct contact leggen met groepen lotgenoten op ruim 40 verschillende onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een verslaving, een chronische ziekte, een depressie, borstkanker, borderline, transseksualiteit, eetstoornis, mantelzorg of tal van andere onderwerpen.

Meer informatie over het Zelfhulpnetwerk


Zelfregietool

Wilt u graag praktische ervaringskennis over een onderwerp? Kijk dan eens op www.zelfregietool.nl. Op deze website vind u veel ervaringsverhalen en informatie over boeken, films, cursussen, organisaties en facebookpagina’s. Zo kunt u zich eerst wat verdieping in uw onderwerp.

Jongeren en jong volwassenen
Indien u op zoek bent naar een groep die specifiek voor jongeren is, neem dan een kijkje op www.zelfhulpnetwerk.nl/jongeren/

Ontmoetingscentrum voor mensen met kanker, naasten of nabestaanden
Inloophuis de Eik is een ontmoetingscentrum voor mensen met kanker, naasten en nabestaanden. Hier kunt u onder andere uw verhaal delen met lotgenoten en meedoen met activiteiten. Ook tijdens Corona kunt u een afspraak maken voor een ontmoetingsgesprek met één van onze vrijwilligers, voor een luisterend oor of een kopje koffie.
Kijk voor meer informatie op www.inloophuis-de-eik.nl




Uitgelicht
Uw medische gegevens
Uw medische gegevens
Geplaatst: 13 september 2023

We hebben belangrijk nieuws over het delen van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Het delen van deze informatie kan van groot belang zijn voor uw gezondheid en zorg.

Zijn uw gegevens nog correct?
Zijn uw gegevens nog correct?
Geplaatst: 13 september 2023

We willen u vriendelijk vragen om te controleren of uw contactgegevens bij uw huisarts nog kloppen. Controleer vooral uw e-mailadres.

Veranderingen bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
Veranderingen bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
Geplaatst: 31 juli 2023

Met het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker kijken we of vrouwen van 30 tot en met 60 jaar risico hebben op baarmoederhalskanker.